Barion Pixel

VI. Balaton-felvidéki Őszi Bringa Túra
2024. október 19. 10:00 (1 napos esemény)

NapÓraPercmp

NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 65 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
Balatonfüred, Horváth Mihály u. 64.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A Balaton–felvidéki Őszi Bringa Túra azoknak „szól”, akik gyönyörű természeti környezetben, biztonságos jelzett utakon szeretnék élvezni a kerékpározás nyújtotta szabadság érzését. Célunk, hogy minden évszakban szervezzünk egy nagyszabású bringa túrát, melyen minden résztvevő felejthetetlen élményekben részesül. Az Őszi Bringa Túrával a Balaton–felvidék fantasztikus kerékpáros túra lehetőségeinek egyik kiváló útvonalát szeretnénk bemutatni, mely végig aszfalton halad, vagy bringaúton, vagy kis forgalmú közúton. A Túraközpont, rajt helyszín: Balatonfüreden a Szabadidő Központban https://goo.gl/maps/snZtPgj9ySD3Tnsc9. A táv 65 km 610 m szintemelkedéssel. Bármilyen több fokozatú, váltós, jó műszaki állapotban lévő kerékpárral teljesíthető. Az útvonal 10 észak balatoni települést érint: Balatonfüred, Aszófő, Pécsely, Tótvázsony, Nemesvámos, Veszprém, Szentkirályszabadja, Balatonalmádi, Káptalanfüred, Alsóörs, Csopak. PROGRAM 2023. október 21. (szombat) 8:00-9:45 h Rajtszámátvétel, helyszíni nevezés 10:00 h Az Őszi Bringa Túra rajtja 16:00 h Tombolasorsolás További információ a túráról: https://sportaktiv.hu/balaton-felvideki-oszi-bringatura/

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Balatonfüred

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

országúti kerékpár2024. május 25. Zselic Ring
országúti kerékpár2024. május 25. Tour de Balaton 2024
országúti kerékpár2024. június 1. Tour de Pelso
országúti kerékpár2024. június 2. III. Tisza-tó Bike Kerékpáros Tókerülés

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

hegyi kerékpár2024. augusztus 24. V. Balaton-felvidéki Nyári Bringa Túra
országúti kerékpár2024. október 19. VI. Balaton-felvidéki Őszi Bringa Túra